Το 2015 έρχονται τα Windows 10 (που πήγαν τα 9?)

windows10Ενα, δύο, τρία… εφτά, οχτώ, δέκα. Το εννέα το έφαγε η μαρμάγκα και η Microsoft ανακοίνωσε πως η επόμενη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος θα βγει το 2015 και θα ονομάζεται Windows 10.

Μια τέτοια είδηση καμιά δεκαπενταριά χρόνια πίσω μπορεί και να “έριχνε” το Internet, τρόπος του λέγειν, αλλά εν έτει 2014 με το Android και το iOS να παίρνουν όλη τη δόξα (για καλό ή για κακό) οι ανακοινώσεις της Microsoft πέρασαν στα ψιλά για τα δεδομένα της εταιρείας πάντα.

Τα Windows 10 θα τρέχουν παντού. Από μικρές ηλεκτρονικές συσκευές μέχρι τα “γαϊδούρια” των data centers, από συσκευές που δεν έχουν οθόνη μέχρι εκείνες που έχουν οθόνη 40 ιντσών.

Μπορούμε, λοιπόν, βάσιμα να υποθέσουμε πως τα Windows 10 θα τρέχουν σε smartphones, tablets, φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές, καθώς και σε συσκευές που θα φοράμε (π.χ. ρολόγια). Καλά τα λένε, να το δούμε όμως πρώτα ε;

Κάτι ακόμα, στη νέα έκδοση η Microsoft έχει συνδυάσει χαρακτηριστικά χρήσης που είχαμε δει μέχρι τα Windows 7, καθώς και τα “πλακάκια” των Windows 8. Πάλι, ωραία τα λένε, θα τα δούμε κάποια στιγμή και θα δούμε και τις  λεπτομέρειες.

Πηγή:  greek-technews.blogspot.gr

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.